Tarieven Webontwerpeuro

Hoeveel kost een website

Hoe duur is een website? Dit is een veel voorkomende vraag voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe website. Om een prijs te noemen voor een website zonder de specifieke behoeften van een klant te weten, is hetzelfde als een auto verkopen zonder te weten welke auto de klant wilt. Hiermee bedoelen we dat de de prijs van een website onder andere wordt bepaald door de complexiteit van het ontwerp en het aantal pagina’s dat u als klant graag wilt. Voor elk budget kunnen wij een professionele website maken in uw huisstijl.
____

De prijs

De prijs voor een website varieert, afhankelijk van het type website dat u zoekt. Een website van bv. 5 pagina’s begint vanaf 300,- euro, elke pagina meer wordt 25,- euro gerekend. Natuurlijk moet elke website apart beoordeeld worden op de afzonderlijke vereisten, maar deze prijzen geven u een idee wat u voor een website betaald.
Daarnaast komen er nog de jaarlijkse kosten bij voor uw domeinnaam en hosting. Om u daar een indruk van te geven is dit ongeveer 75,00 per maand.
____

Support

Help

Na het opleveren van een door mij ontwikkelde webpagina lever ik ook support. Elke kleine verandering of toevoeging in de eerste maand na oplevering worden gratis uitgevoerd. Support voor de website na de eerste maand wordt uitgevoerd volgens een laag uurtarief ca. 7,50 per uur.
____

Wat krijg u voor uw geld

Al mijn website designs worden in overleg en met de informatie die u mij geeft besproken.

Ik streef ernaar om al mijn klanten waar voor hun geld te geven door middel van een professionele website, die gemakkelijk door bezoekers op Google gevonden wordt.

Hier volgt een opsomming van mijn kwaliteitsstandaarden:

 • Custom website ontwerp – uw eigen website ontwerp en stijl
 • Domein naam en website hosting
 • Geoptimaliseerde web pagina’s
 • Geoptimaliseerde afbeeldingen
 • Goede prijs – kwaliteitsverhouding
 • Verschillende manieren en oplossingen voor uw wensen
 • Support

 

Gratis website offerte

Geïnteresseerd geraakt? Vraag dan een gratis website offerte aan. Als de plannen voor de site en de prijs webdesign u bevallen, dan kunnen we snel zaken doen.

Prijzen, omschrijvingen en aanbiedingen zoals die op de site vermeld staan zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijde gewijzigd worden.

Enkele voorbeelden:

Praktijk Magnetiseur
Praktijk Massage en Therapie
Appartement Roma

 

Contact formulier

<img class="img-right img-noborder wp-image-301 alignleft" title="Contact" src="https://t-id.nl/wp-content/uploads/2015/11/contact2-300x200.jpg" alt="contact" width="200" height="108" /> <u><strong>Ton's </strong><b>Internetdiensten</b></u> <p style="padding-left: 10px;">Mocht u naar aanleiding van de informatie interesse hebben, dan kunt u mij via dit Contactformulier hiervan op de hoogte brengen en ik neem z.s.m. contact met u op.</p>

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  X
  C O N T A C T - Ton’s Internetdiensten